annickVV - Witte-Raven

Hallo, ik ben Annick, de zus van Kathleen en trotse mama van een zoontje van 6, Tuur.

Ik ben afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs maar toch in de privésector beland.

Sinds 2022 ben ik toch teruggekeerd naar mijn eerste liefde: de kinderen! Werken met kinderen is wat ik graag doe, alleen ons onderwijssysteem ligt mij minder.

Na even nadenken heb ik de stap naar het reguliere onderwijs niet gezet en gekozen voor Witte – Raven.  Ook de ervaringen met mijn eigen (vermoedelijk) hoogsensitieve zoontje heeft mij overtuigd dat deze beslissing de juiste is.

Ik werk graag persoonlijk en op maat van de kinderen, die nood hebben aan een steuntje in de rug.  De workshops zijn leuk, out of the box en ik probeer voor elk kind een veilige omgeving te creëren zodat ze kunnen uitbloeien tot zelfverzekerde kinderen. De workshops geven zowel aan de raafjes als aan mij energie en voldoening!

Ik ga jullie raafjes leren kennen tijdens de Raafjesdagen! Hopelijk tot binnenkort! En check zeker ons zomerkamp, dan komen we elkaar ook tegen 😉