Auti-coach en kinder-coach

IMG 3630 - Witte-Raven

Ik ben Elly, mama van drie kinderen, speels en goedlachs aangelegd met een hart voor alle mensen.
Ik startte als leerkracht lager onderwijs. Na enkele jaren stapte ik over naar de ondersteunende begeleiding als GON-leerkracht specifiek voor kinderen met autisme, gedrags- en/of emotionele problematieken. Ik volgde een tijdje geleden een postgraduaat autismespectrumstoornis. Momenteel school ik me bij met een opleiding integratieve kinderen- en jongerentherapie.
Kwetsbare kinderen help ik graag door hun talenten te stimuleren. Ik zoek graag samen met de kinderen naar hun intrinsieke kracht. Hierdoor worden ze veerkrachtiger, ontwikkelen een gezonder zelfbeeld en krijgen een goede dosis zelfvertrouwen.
Als auticoach begeleid en ondersteun ik kinderen of jongeren met autisme in hun dagelijks leven. Ik ga steeds op zoek naar alle mogelijkheden voor een optimale ondersteuning. Ik bekijk samen met jou en het kind hoe we dagelijkse problemen beter kunnen aanpakken.
Ook ouders, broers of zusjes of andere personen worden betrokken in de begeleiding. Dit afhankelijkvan de hulpvraag.

Ik geloof en sta voor een begeleiding op maat, want elk kind is anders. Elk kind is uniek en verdientdaarom ook de nodige individuele aandacht.


groei met mij mee naar de beste versie van jezelf’.