faalangsttraining basis - Witte-Raven

Dit traject is voor Raafjes die worstelen met faalangst, vaste mindset, laag zelfbeeld, perfectionisme, weinig zelfvertrouwen, ….

In dit traject leggen we de focus om het lage zelfbeeld om te zetten naar een Raafje vol vertrouwen!  Dit vraagt veel oefening en tijd én een juiste begeleiding.  Wij zorgen voor de cape met tools voor jouw superheld, de toepassing gebeurt in het dagelijkse leven.  Oefenen, oefenen, oefenen is het codewoord om een superheld te worden dus je krijgt zeker tips en tools zodat je superheldencape je vleugels zal geven!

Hoe doen we dat concreet?

  • Een intakegesprek ouders (zonder je Raafje): We bespreken welke problemen jullie samen met je Raafje ondervinden in jullie gezin, op school, …in jullie dagelijkse leven.  Dit kan zich uiten in woede-aanvallen, veel ruzie (met ouders, broers, zussen,…), zichzelf wegcijferen, uitstelgedrag, slecht slapen, dromen,…

Duur: 1u/1,5u

Prijs: 60 euro (indien jullie het traject willen volgen, zit dit gesprek mee in de totaalprijs)

  • 5 contactsessies ( van 3 u (op vaste data) met je Raafje: Deze sessies kunnen individueel zijn of in groep. We werken telkens rond een vast thema en je Raafje krijgt ook opdrachten mee naar huis om toe te passen (met of soms ook zonder ouders).  Het is belangrijk dat deze oefeningen gemaakt worden.  Het is een eerste toepassing van de aangeleerde tools of theorie.
  • Oudergesprek: We bespreken samen met de ouders wat we tijdens de sessies gedaan hebben, hoe jullie je Raafje ook thuis tijdens de ‘blokkages’ kunnen opvangen, welke praktische tips van toepassing zijn.

Duur: 1u