Wencke Van Gael - Witte-Raven

Als kleine meid droomde ik er vaak van om ooit een echte juf te worden. Deze kinderdroom heb ik kunnen realiseren en ik doe mijn beroep als leerkracht dan ook met veel passie en liefde.  

Ik behaalde na mijn lerarenopleiding ook nog het diploma voor het buitengewoon onderwijs en zorgverbreding. 

Doorheen de jaren ben ik echter niet gestopt met dromen. Mijn droom reikt verder dan wat ik op school als klasleerkracht kan verwezenlijken. Heel bewust met kinderen werken rond hun eigen talenten, dromen, veerkracht, geluk, bewustwording, emoties, … geeft me enorm veel energie en voldoening.  

Ik volgde hiervoor ook de opleiding tot kinder – en lifecoach. 

Het welbevinden van kinderen komt voor mij steeds op de eerste plaats.  Voor ons allemaal is het immers belangrijk dat we gelukkig zijn, onszelf kunnen zijn en daarin gezien en erkend worden. 

Wat wordt gemeten, staat vaak veraf van datgene wat kinderen nodig hebben om in de maatschappij en in het leven als volwassene succesvol te zijn. 
Ik ben gezegend met twee schatten van kinderen, Sten (2012) en Mila (2014) met elk hun eigen talenten en karaktertrekken. Ook zij vertonen af en toe gedrag waarbij ik uitgedaagd word om dieper te kijken. 

Zo leerde ik, als mama van mijn eigen Wit Raafje, Kathleen kennen en ben ik mij ook verder gaan verdiepen in de boeiende wereld van hoogbegaafdheid. 

Ik kijk er naar uit om jullie Witte Raafjes mee onder mijn vleugels te nemen, samen op ontdekking te gaan én ook met, door en van hen nog bij te leren.