Onthaasten, echte quality-time, slow living,….  We hebben er in de laatste periode serieus van kunnen proeven.  Voor ons en met ons waarschijnlijk veel anderen, had de COVID-periode ook negatieve punten maar wat we wel geleerd hebben: we leefden tegen een veel te hoog tempo!  Veel moetjes, weinig magjes…. De tijd die we met ons vijfjes samen kregen bleek een echt cadeau! We hebben veel inzichten opgedaan, geproefd van hoe het ook zou kunnen gaan.  Dus hebben we ons voorgenomen om toch ‘bewuster’ met onze vrije tijd om te gaan.

  • IMG 7850 small scaled - Witte-Raven
  • IMG 7875 small - Witte-Raven
  • IMG 7890 small scaled - Witte-Raven
  • IMG 7872 small 1 - Witte-Raven

Misschien klinkt dit bekend in je oren.  Maar wij vinden het toch niet zo eenvoudig om die kostbare tijd te nemen én te bewaken.  Je wordt daar echt in opgeslurpt!

Daarom lanceert Witte-Raven dit nieuwe concept! 

Je kan bij ons een echte Glamping Tent huren voor in je tuin!  Ze kan dienen voor verjaardagsfeestjes, sleep-over parties,…. Maar ook voor pure quality-time met je kinderen/familie! 

Het  avontuur start al met het opstellen van de tent:  samen met de plannen aan de slag gaan, voor kinderen die graag wat verder denken, kunnen ze hiermee al hun hersenpan aan het werk zetten.  😉

We voorzien matrasjes en beddegoed, lantaarns, dekentjes, slaapmaskers, feeërieke verlichting, enz….

Maar Witte-Raven zou Witte-Raven niet zijn zonder onze Magic Dust!  We voorzien bij je Tent ook een echte Witte-Raven Box met allerlei spelletjes, knutselopdrachten, raadsels, opdrachten om gesprekken te hebben, complimenten te geven én te ontvangen, voorleesboeken,… om je moment van gezellig samenzijn te doen slagen.  Kortom een flinke dosis positiviteit die grote en kleine hartjes zullen verwarmen!

Prijs: 220 euro voor 2 nachten (tent zelf ophalen en terug bezorgen)

Max aantal Witte-Raven slapers: 6

Wil je meer info?  Heb je vragen? Of wil je gewoon bliksemsnel reserveren?  Stuur me een mail op kathleen@witte-raven.com!