kathleenvanvelthoven - Witte-Raven

Na mijn Economische Studies heb ik 12 jaar in de privésector gewerkt als manager bij verschillende winkelketens. Mensen trainen, opleiden, teams (+35 pers.) leiden, helpen ontwikkelen,… was toen al iets waar mijn passie lag. Met heel mijn hart deed ik mijn job. Een echte workaholic! Toen ons eerste zoontje, Cédric zich aankondigde, besloot ik een ‘sabbatical’ te nemen. Even herbronnen en heroriënteren. Ondertussen kwamen er nog twee zoontjes, Mathis en Gilles bij. Heel snel bleek dat onze kids extra zorg nodig hadden op school en thuis en om daar als mama mijn steentje aan te kunnen bijdragen heb ik me de laatste jaren helemaal verdiept in hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit…. Een bibliotheek aan boeken heb ik verslonden over dit thema.  Dit in de eerste plaats om mijn eigen kids te kunnen helpen daar waar het nodig was. Wil je meer weten? Lees ons verhaal op mijn blog. In 2014 heb ik Witte-Raafjes opgericht zodat ik deze kennis en praktijkervaring ook kan bieden aan anderen. Ik ga er vanuit dat in iedere persoon zijn eigen Witte Raaf zit, je moet hem alleen zien te vinden en durven ervoor kiezen. Ik begon met veel energie aan verschillende trainingen en opleidingen (o.a. Expert Hoogbegaafdheid (Hoogbloeier), Talentbegeleider, Verdiepende trainingen voor coaches en therapeuten, kinderyoga-docent, loopbaancoach enz…). Je kan ons vinden in Schoten bij Antwerpen. Je kent vast wel Dumbo, het kleine olifantje dat kon vliegen met een simpel veertje. Wij hebben zeker en vast een passend veertje voor jou of je Witte Raafje 😉